Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Небесна Сотня – Ангели, які тримають українське небо

Революція 2013-2014 років відбулася ціною понад ста життів. Небесна сотня стала прикладом самопожертви в ім'я вищих ідеалів, одним із яких була гідність.

"Майдан перестав бути назвою місцевості. Він став символ Свободи. Саме тому Революцію Гідності, як і протестний рух 2004 року, і Революцію на граніті, можна вважати продовженням Української революції та визвольних змагань часів Другої світової війни. Революція Гідності стала наймасштабнішим протестом у новітній історії України, боротьбою українських громадян за свої права і демократичний європейський вибір. Гідність, свобода, відвага, єдність, честь стали одними з головних об’єднавчих цінностей Революції Гідності"

Небесна Сотня – не випадкові жертви вуличних сутичок. Сміливці свідомо йшли на ризик згубити життя. Розуміючи, що інакше втратять свободу. Для кожного з них це слово – свобода – мало своє унікальне наповнення. Свобода – це завжди індивідуально й універсально водночас. 

Національний лісотехнічний університету України не забуває імена своїх героїв, кожного року студенти, викладачі та працівники університету приходять віддати шану героям Майдану. 
20 лютого о 1300 год перед корпусом № 2 НЛТУ України (вул. Залізняка, 11), біля меморіальної дошки Героя Небесної сотні, Героя України, випускника технологічного факультету нашого університету Сашка Капіноса відбулося в
шанування пам'яті Героїв Небесної сотні. Ми разом з українськими братами і сестрами згадуємо і вшановуємо Героїв Небесної Сотні, які шість років тому пожертвували своїм життям заради прав людини і людської гідності, за європейські цінності і європейське майбутнє України. 

 

Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...
Небесна Сотня –...

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page