Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Фонд Віктора Пінчука розпочинає 16-й конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA»

Стипендіальна програма «Завтра.UA» – найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, заснована Фондом Віктора Пінчука у 2006 році. Її головна мета сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.Start news

Ми знаходимо найталановитіших студентів України, надаємо їм фінансову підтримку для продовження освіти та реалізації власних проектів, створюємо додаткові можливості для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, спілкування, обміну досвідом та інформацією. Спільнота «Завтра.UA» налічує понад 2500 стипендіатів, які спілкуються, підтримують один одного у професійному розвитку, разом розвивають бізнес, наукові та соціальні проекти.

Стипендіати відбираються щорічно на відкритому всеукраїнському конкурсі. До участі допускаються студенти 3-6 курсів денної форми навчання українських закладів вищої освіти. Головними критеріями відбору є високий рівень фахових знань, лідерські якості та комунікаційні здібності, а також бажання зробити свій внесок у процес перетворення країни.

Окремі стипендіати мають можливість спілкуватися з міжнародними лідерами та обмінюватися ідеями, беручи участь у зустрічах Ялтинської Європейської Стратегії (YES) та у публічних лекціях Фонду Віктора Пінчука за участі провідних політиків, вчених та експертів.

  • 16 років програмі
  • 2500 стипендіатів програми
  • 170 проектів розроблено та реалізовано
  • 120 зустрічей з провідними спікерами України та світу

Можливості та підтримка стипендіатів

Програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука надає можливості стипендіатам для індивідуального розвитку, налагодження нових зв’язків, обміну досвідом та створення власних проектів й ініціатив.

Можливості для стипендіатів:

Участь у Молодіжному форумі «Завтра.UA»
Під час заходу стипендіати відвідують командотворчі та проектні тренінги, розробляють соціальні та бізнес проекти й презентують їх журі. Також студенти мають можливість долучитись до майстер-класів, послухати виступи видатних особистостей та поспілкуватись з ними.
За період існування стипендіальної програми гостями форуму були: Кофі Аннан, Святослав Вакарчук, Джиммі Вейлз, Александр Квасньєвський, Віталій Кличко, Пауло Коельо, Юлія Мостова, Андерс Фог Расмуссен, Ніл Фергюсон та інші.

Участь у публічних лекціях
Стипендіати регулярно відвідують лекції всесвітньо відомих політиків, мислителів та громадських діячів, які приїжджають в Україну на запрошення Фонду Віктора Пінчука. Студенти обговорюють з глобальними лідерами виклики, що стоять перед Україною та світом.
За минулі роки з лекціями виступили: Джиммі ВейлзМічіо КакуДевід Камерон, Джон Керрі, Біл Клінтон, Шимон ПересКондоліза Райс, Хав’єр Солана, Мухаммед Юнус та інші.

Зустрічі з лідерами думок
Стипендіати зустрічаються з видатними політичними діячами та експертами задля обміну думками та активного діалогу між світовими лідерами та новим поколінням лідерів, що визначатимуть майбутнє країни.
За останні роки відбулися зустрічі з Александром Квасьнєвським, Головою Наглядової ради Ялтинської європейської стратегії (YES), Президентом Польщі (1995-2005); з головним редактором газети «Дзеркало тижня» Юлією Мостовою; з Постійним представником Міжнародного валютного фонду в Україні Йостою Люнгманом.

Участь у Форумі молодих лідерів в рамках Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES)
З 2012 року стипендіати беруть участь у Форумі молодих лідерів YES, який проходить паралельно із пленарними сесіями Щорічних зустрічей Ялтинської Європейської Стратегії (YES). Під час події молодь ділиться ідеями, вивчає міжнародний та український професійний досвід і шукає відповіді на актуальні виклики сучасності.
Форум – це дискусійний майданчик з провідними світовими та українськими політиками, бізнесменами та експертами, спікерами якого вже стали Тоні Блер, Річард Бренсон, Валдіс Домбровскіс, Роберт Гейтс, Елтон Джон, Девід Камерон, Джон Керрі, Віталій Кличко, Бернар-Анрі Леві, Девід Петреус, Петро Порошенко, Кондоліза Райс, Ілдем Такан, Мухаммед Юнус, Фарід Закаріа та інші.

Участь в молодіжних таборах
Стипендіати беруть участь у регулярних літніх таборах, які проводить «Завтра.UA» разом з організаціями-парнерами. Заходи надають можливість учасникам для індивідуального та професійного розвитку, а також надихають та допомагають у розробці проектів.

Детальніше про останні події:

Волонтерство
Стипендіати беруть участь у реалізації проектів Фонду Віктора Пінчука (в тому числі подіях, що проходять у Давосі в дні Всесвітнього економічного форуму), YES, PinchukArtCentre та Фонду Олени Пінчук. Щороку понад 50 стипендіатів отримують практичний досвід, що допомагає їм набути навички поведінки в робочих умовах

Розбудова мережі зв’язків
Стипендіати знайомляться з однодумцями з усіх регіонів України та стають членами спільноти «Завтра.UA», що налічує вже більше 2500 молодих людей. Вони постійно підтримують один одного, запрошують на події, заходи, спільно розробляють проекти.

Підтримка стипендіатів:

  • Фінансова
    Програма надає стипендії в розмірі 2 240 грн., яку студенти отримують щомісячно протягом року. Крім того, стипендіати можуть одержати фінансову підтримку для реалізації проектів і ініціатив, а також гранти для індивідуального розвитку та навчання. 
    Щоб отримати фінансову підтримку просимо надіслати заяву, а також опис і бюджет проекту на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
    Звертаємо увагу, що фінансова підтримка надається виключно стипендіатам програми «Завтра.UA».
  • Партнерська
    Програма допомагає стипендіатам налагодити контакти з організаціями, проектами та експертами, чиє залучення необхідне для реалізації проектів та ініціатив або особистісного росту. 
  • Експертна
    Програма надає допомогу стипендіатам в організації зустрічей з профільними експертами для допомоги в розробці та реалізації проектів та ініціатив. Подібні консультації студенти мають можливість отримати як в рамках заходів Фонду, так і звернувшись до адміністрації програми.
  • Інформаційна
    Програма висвітлює досягнення стипендіатів на власних каналах комунікацій, а також сприяє інформаційному супроводу проектів стипендіатів або особистих досягнень через канали комунікацій партнерів.

default image facebook ogКлючові вимоги до аплікантів:

  • оригінальність ідей щодо фахового поля дослідження, які обґрунтовуються в науковій роботі;
  • активна позиція та досвід у реалізації громадських і соціальних проектів та ініціатив, що підтверджується рекомендаційним листом;
  • мотивація до особистісного та професійного росту;
  • лідерський потенціал, комунікаційні та творчі здібності.

За 15 років існування програми «Завтра.UA» її стипендіатами стали вже понад 2 500 студентів з усієї країни. Сьогодні програма співпрацює зі ЗВО з усіх регіонів України, 94 заклади є її офіційними партнерами.

Слідкуйте за новинами спільноти стипендіатів та програми на офіційних сторінках «Завтра.UA» у Facebook та Instagram

Графік конкурсу

  • Прийом та реєстрація документів студентів
    Документи треба подати завчасно в електронному вигляді через форму реєстрації на сайті конкурсу
  • 1-й тур
    Включає обробку зареєстрованих документів та оцінювання рекомендаційного та мотиваційного листів, а також обґрунтування наукової роботи.
  • 2-й тур
    Передбачає розгляд фаховими експертами конкурсних робіт студентів за принципом: кожну роботу незалежно оцінюють двоє фахових експертів. Роботи передаються експертам на перевірку без зазначення прізвища автора роботи, курсу та ЗВО, в якому навчається конкурсант. Імена експертів, що проводять оцінку робіт, не розголошуються. Загальна оцінка за конкурсну роботу є сумою оцінок, виставлених двома експертами. В рамках цього туру також відбувається оцінювання наукової діяльності конкурсантів.
  • 3-й тур
    Передбачає проведення очних одноденних змагань серед переможців 2-го туру конкурсу у декількох містах України (на базі ЗВО – партнерів Програми). Мета очного етапу – оцінювання особистісного потенціалу учасників Конкурсу. Оцінювання проводиться представниками Фонду й залученими експертами за окремо визначеною програмою.
  • Оголошення результатів конкурсу

Контакти
Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука
Адреса:
вул. Шовковична, 42-44
01024, Київ, Україна
тел.: (+380 44) 490 48 39
факс: (+380 44) 490 48 78
e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  — загальні питання

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  — прийом документів на конкурс, а також інші питання щодо відбору стипендіатів
 

Детальні умови участі можна знайти на сайті програми в розділі «Конкурс».

Матеріали з вебсайту Завтра.UA

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page