Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Храмове свято в студентському храмі св. Володимира НЛТУ України

Volodymyr

28 липня 2017 року церковні дзвони скликали до святині студентську молодь, наукову еліту та парафіян відсвяткувати храмове свято рівноапостольного Володимира Великого. Свято храмового празника залишило в серцях усіх присутніх духовне піднесення!

 Урочистості святкування розпочалися із чину освячення води на подвір’ї церкви, який звершив  єпископ Стемфордської єпархії (США) владика Павло Хомницький. Після владика Павло очолив святкову Літургію, співслужили настоятель нашого храму капелан Національного лісотехнічного університету України о.Богдан Кулик та гості-священики, які прибули розділити радість храмового празника. Усі парафіяни та гості мали можливість приступити до Святої сповіді, прийняти Святе причастя та послухати мудру науку владики Павла. У своїй проповіді владика пригадав вірним словом св. Володимира. Наголосив, що великі справи зробив князь Володимир для наших земель, не будучи священником.

Після завершення Літургії, традиційного многаліття владиці, отцям, парафіянам, гостям, о.Богдан Кулик привітав Володимирів та усіх присутніх зі святом. Подякував владиці, отцям, ректору Національного лісотехнчіного університету України Юрію Туниці, університетській спільноті, молоді за спільну молитву. На закінчення владика у супроводі отців освятив ікони та вервички людям, які були присутні на урочистому Богуслужінні. Крім того, на виході з храму хлопчик у вишиванці дарував солодощі усім парафіянам.

Матеріали: Храмове свято в студентському храмі св. Володимира НЛТУ України
https://www.facebook.com/SusStepan/?fref=ts
Підготувала науково-технічна бібліотека

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page