Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Привітання Президента УБА до Всеукраїнського дня бібліотек!

В останній день вересня нам дано замислитися над сутністю цього Дня, побачити різну бібліотеку – буденну і святкову, заклопотану справами і щасливу від урочистих оцінок та посмішок читачів, переповнену надіями на краще майбутнє і стурбовану проблемами сьогодення, замислитися над тим, чим 30 вересня відрізняється від інших днів, адже кожен день свого життя ми хочемо прожити щасливо, радісно і натхненно, втомитися від добрих справ і відпочити у колі друзів.

Але все ж таки 30 вересня – особливий день у житті кожного, хто пов’язав своє життя з бібліотекою, хто приходить до бібліотеки працювати, вчитися, відпочивати, спілкуватися …

Саме 30 вересня ми маємо чудову нагоду привітати один одного зі святом, побачити БІБЛІОТЕКУ – незвичайну, надійну, внутрішньо потужну і щемливо ніжну, космічну, незбагненну, бездонну!

Бажаємо усім щиро любити свою бібліотеку як частину самого себе! Адже тут живуть не лише пам'ять поколінь, культура та інтелект нації. У бібліотеці та з бібліотекою сьогодні ростуть наші діти, здобувають освіту школярі і студенти, відпочивають бійці АТО, шукають роботу ті, хто її потребує, вивчають іноземні мови, знайомляться з європейськими стандартами життя, знаходять відповіді на питання з юриспруденції, економіки, медицини, виробництва, соціального захисту …

Бібліотекарі сьогодні щиро вболівають за своїх читачів, прагнучи, аби бібліотеки збереглися та мали сучасні приміщення, оснащення і нові ресурси, аби представники органів влади на всіх рівнях розуміли роль і значення бібліотек у забезпеченні сталого розвитку суспільства та у процесах суспільних перетворень, що сьогодні відбуваються в Україні.

Бажаємо з оптимізмом дивитися у майбутнє і вірити, що БІБЛІОТЕКА – як все красиве і вічне – буде завжди поруч і допоможе нам здобувати перемогу!

Бажаємо бібліотекарям зберігати найкращі людські риси – мудрість, терпіння, любов та поєднувати їх з професійними якостями, прагнути до знань і розвитку.

Миру, щастя і добробуту!

Президент Української бібліотечної асоціації

Ірина Шевченко

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page