Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Флешмоб: "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну"

"Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність.
Пам’ятаймо, що у давнину бібліотеку називали "дім життя", "притулок мудрості", "аптека для душі" 
/Сухомлинський В. О./

Флешмоб «Подаруй бібліотеці книгу: друковану чи електронну»

З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником.
Недарма в народі кажуть: "Людина перестає мислити, коли перестає читати".


На превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотеки не в змозі поповнювати в повному обсязі бібліотечний фонд новими книжками та періодичними виданнями. Бібліотеки завжди допомагали своїм читачам: одержати знання, відкрити для себе незвіданий світ, знайти відповіді на всі питання. Сьогодні час допомогти бібліотекам!
Науково-технічна бібліотека проводить флешмоб "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну".

Пропонуємо згадати відому мудрість «книга - найкращий подарунок», 
зробіть свій власний дарунок – подаруйте бібліотеці книгу.  

Не втомлюйтеся робити добро! 

У кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими. Давайте приєднаємося до акції "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну". Тож звертаємось до Вас з проханням, якщо маєте вдома книги, які вже прочитали і не користуєтесь ними – підпишіть їх гарними побажаннями і подаруйте їх нашій бібліотеці! Ми впевнені, якщо  цю добру справу зробить кожен, багатшим стане наш бібліотечний фонд, а подаровані книги прочитають інші!  

Долучайтесь до акції, яка триватиме з 14.02. 2018р. по 20.04. 2018р. у стінах нашої бібліотеки.
Книги приймаються у відділ комплектування та наукового опрацювання документів науково-технічної бібліотеки, який знаходится за адресою: м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 101, другий поверх.
У читальному залі навчальної та наукової літератури буде організована розгорнута виставка подарованих видань. Кожен охочий може переглянути виставка з 1.03.2018 р.

Дарувальника книги в бібліотеці легко встановити: на звороті титульної сторінки видання буде спеціальний дарчий напис "Флешмоб. Подаруй книгу бібліотеці"з прізвищем мецената. Таким чином, кожен читач, до рук якого потрапила така книга, знатиме її дарувальника. Прізвища дарувальників будуть внесені в електронний каталог бібліотеки в рубрику "Дарчі видання" та розміщені на сайті бібліотеки.

Благодійність — одна з найповажніших рис поціновувачів книги, які докладають зусиль до наповнення інтелектуальної скарбниці, користуватися якою можуть студенти, викладачі, працівники університету, сторонні читачі, які зацікавлені у збагаченні своїх знань.  Сподіваємось, що дарувати книги бібліотеці стане доброю традицією у стінах нашого університету.

 

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page