Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Давайте допоможемо вишу-переселенцю - Донецькому юридичному інституту МВС України

Донецький юридичний інститут МВС УкраїниВтративши матеріально-технічну базу, бібліотечний фонд, "з нуля" створюються належні умови для повноцінного навчання курсантів, студентів, слухачів та діяльністі співробітників інституту. 
На сьогоднішній день, завдяки дружній допомозі вищих навчальних закладів України, наукових бібліотек, провідних юристів-науковців, співробітників Донецького юридичного інституту МВС  України та всіх небайдужих громадян поступово формується фонд загальної бібліотеки Донецького юридичного інституту МВС України, як вишу-переселенця, літературою юридичного, економічного, психологічного, філософського, соціально-політичного, філологічного спрямування тощо. Натепер загальний фонд бібліотеки налічує понад 50 тисяч примірників, проте, пошук джерел наповнення триває, а інститут потребує суттєвої допомоги у розширенні фонду бібліотеки навчальними,науковими, методичними та довідковими матеріалами різних галузей знань.

Увагу вишу-переселенця привернула можлива підтримка та подальша плідна співпраця з колективом Національного лісотехнічного університету України.

"Враховуючи вищевикладене, звертаємося до Вас, шановний Юрій Юрійович, та колективу ввіреного Вам навчального закладу з проханням знайти можливості надання інституту наукової і навчально-методичної літератури та доведення інформації щодо потреб вишу до науково-педагогічних працівників університету.
Колектив вишу зацікавлений у будь-якій переданій Вами літературі, яка суттєво поповнить бібліотечний фонд та стане неоціненним підгрунтям для підготовки фахівців-юристів і правоохоронців.
Ми готові з вдячністю донести до майбутніх юристів та працівників Національної поліції України зібрані у Ваших особистих бібліотеках наукові праці, монографії, тематичні колекції видань, навчальну, методичну, довідкову літературу, електронні видання, які стануть у нагоді для забезпечення навчального процесу та освітньої діяльності.
У цей час, як ніколи, нам особливо приємно відчути підтримку та дієву допомогу від колег-освітян. Кожен примірник, переданий Вами, ми використаємо на благо розвитку юридичної освіти та науки." - ректор Донецького юридичного інституту МВС  України Бесчастний В.М.

Чекаємо Вас за адресою:
Науково-технічна бібліотека НЛТУ України
м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 101, другий поверх.;
для електронних версій книг: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Матеріали підготовлено 29.03.2018р.

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page