Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Флешмоб-2019: "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну"

"Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну" – це постійна доброчинна акція, що діє у науково-технічній бібліотеці НЛТУ України.

Дарування книжок — гарна традиція читачів, друзів і партнерів науково-технічної бібліотеки НЛТУ України, завдяки якій фонд бібліотеки поповнюється не лише дублетними, а й першими примірниками видань. На превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотеки не в змозі поповнювати в повному обсязі бібліотечний фонд новими книжками та періодичними виданнями. 
Бібліотеки завжди допомагали своїм читачам: одержати знання, відкрити для себе незвіданий світ, знайти відповіді на всі питання. Сьогодні час допомогти бібліотекам! 
Науково-технічна бібліотека НЛТУ України запрошує своїх читачів приєднатися до флешмобу-2019: "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну", приурочену до Міжнародного дня дарування книг.
Давайте приєднаємося до флешмобу-2019: "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну". Книги стануть доступні нашим читачам! Тож звертаємось до Вас з проханням, якщо маєте вдома книги, які вже прочитали і не користуєтесь ними – підпишіть їх гарними побажаннями і подаруйте їх нашій бібліотеці! Ми впевнені, якщо  цю добру справу зробить кожен, багатшим стане наш бібліотечний фонд, а подаровані книги прочитають інші! 

Пропонуємо згадати відому мудрість «книга - найкращий подарунок», зробіть свій власний дарунок – подаруйте бібліотеці книгу.  Не втомлюйтеся робити добро!

Долучайтесь до флешмобу, який триватиме з 11.02 по 01.03 у стінах нашої бібліотеки.
Адреса: м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 101, другий поверх.

Книги приймаються у відділ комплектування та наукового опрацювання документів науково-технічної бібліотеки. 
У читальному залі навчальної та наукової літератури буде організована розгорнута виставка подарованих видань. Кожен охочий може переглянути виставка з 04.03.2019 р.

Шануймо, бережімо, читаймо книги, бо у них мудрість, розум, знання людства, які створювалися впродовж тисячоліть. Книга – найбільший винахід людства.

Шановні викладачі, співробітники, користувачі та гості науково-технічної бібліотеки НЛТУ України приєднуйтеся до флешмобу-2019: "Подаруй книгу бібліотеці: друковану чи електронну".

Не залишайтесь байдужими! Добрі справи робити приємно! Щиро вдячні за подарунки!

 

 

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page