Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Звернення професора Володимира ЗАГОРСЬКОГО до університетської спільноти

Zagorsky VS

Шановні колеги!

Нарешті завершився тривалий марафон обрання ректора Національного лісотехнічного університету України.

Дякую Вам, шановна університетська спільното, за активну участь в голосуванні на виборах ректора, які засвідчили Ваші прагнення до позитивних змін в діяльності університету, його розвитку і здобуття хороших перспектив.

Щиро дякую усім, хто підтримав мою кандидатуру на виборах, довіривши керівництво університетом. Усвідомлюю ступінь Вашої довіри та особисту відповідальність за реалізацію Ваших сподівань щодо майбутньої долі Національного лісотехнічного університету України.

Я глибоко переконаний, що лише нашими спільними зусиллями, опираючись на багатолітні традиції та здобутки колективу, нам під силу подолати тимчасові труднощі та досягнути високих результатів, що дозволить ВИШу гідно зайняти свою нішу серед провідних університетів України. Цей рух є можливим, логічним і реальним, базуючись на високому рівні якості науково-педагогічного колективу університету.

Відкинувши усі перипетії виборчої кампанії, запрошую Вас зосередитися на виконанні наших постійних освітянських завдань та прикласти свої зусилля для подальшого поступального розвитку нашого університету на засадах демократичності, відповідальності, взаємодопомоги, терпимості, поваги один до одного, дотримуючись морально-етичних якостей працівника університету.

З глибокою повагою і вдячністю                                Володимир ЗАГОРСЬКИЙ

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page