Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Звернення ректора університету з нагоди Дня знань і початку нового навчального року

appeal of the rector

Дорогі колеги!

Щиросердечно вітаю Вас з Днем знань та початком нового навчального року! Це хвилююче, всенародне свято втілює у собі ідеали людяності, доброти, мудрості та відбувається в 30-річний ювілей Незалежності України.

В цей урочистий День звертаюся насамперед до першокурсників, які поповнили дружну родину нашого Університету, одного з відомих і престижних університетів України, котрий є визнаним центром освіти і науки у європейській та світовій освітній спільноті.

За свою 147-річну історію університет завжди був і залишається величним храмом освіти і науки, в якому зберігаються славні традиції і панують високі ідеали духовності, гуманізму, постійного пошуку істини, прагнення пізна­вати навколишній світ і робити життя на Землі досконалішим і гармонійним. Це підтверджується гаслом університету: “AD NATURAM VIVERE DISCIMUS” – “Вчимося жити в гармонії з природою”.

Ми пишаємося своїми випускниками – видатними вченими, політичними та громадськими діячами, які зробили вагомий внесок у розвиток нашої Держави. Пишайтеся і Ви тим, що поповнили лісотехнічну родину. Ви здобули право розвивати багаті академічні традиції Університету, які формувало багато поколінь його студентів, викладачів і вчених. Невдовзі й Ваші здобутки доповнять скарбницю надбань Університету. Тож бережіть і примножуйте університетські традиції та надбання.

Бажаю, щоб скрізь і завжди Ви відчували радість і гордість за те, що є студентами Національного лісотехнічного університету України. Будьте патріотами України, готовими захищати суверенітет і територіальну цілісність нашої Держави, гідними послідовниками тих, хто уславив своїми досягненнями наш університет і нашу Вітчизну!

Висловлюю глибоку вдячність науково-педагогічним працівникам, науковцям та співробітникам Університету за відданість професії, за те, що, незважаючи на об’єктивні труднощі, Ви, не рахуючись з часом, в умовах поширення коронавірусної хвороби COVID-19, віддаєте всі свої сили, знання і любов студентам, самовіддано служите справі навчання й виховання молоді, що є основою зміцнення, розвитку і процвітання нашої Держави.

Новий навчальний рік не обіцяє бути легким. Але я переконаний, що колектив Університету здатен подолати глобальні виклики сьогодення і цей рік обов’язково стане для нас роком нових досягнень в освіті та науці.

Сердечно вітаю усіх з Днем знань та початком нового навчального року. Бажаю Вам міцного здоров’я, нових творчих звершень, освітніх і наукових здобутків, які примножать славні традиції Університету як в Україні, так і за її межами.

Миру, добра, успіхів та щастя Вам і Вашим родинам!

                          З глибокою пошаною

                          Ректор, член-кореспондент НАН України                                     Володимир ЗАГОРСЬКИЙ

 

 

Джерело (режим доступу станом на 04.09.2021р.): Офіційний веб-сайт НЛТУ України

 

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page