Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Вітання ректора НЛТУ України з нагоди дня студента!

Zagorsky VS
 
Дорогі наші студенти!

Щиро вітаю вас із Міжнародним днем студента. Це свято збігається із закінченням чергового семестру, а значить, ви зробили ще один важливий крок у своєму житті, заклали ще один камінь у фундамент ваших знань та майбутньої професії. Бажаю вам відзначити цей день у найкращих традиціях студентства лісотехнічного університету.

Наш університет незабаром відзначатиме 150-ліття – змінюються покоління випускників та викладачів, але лісотехнічний університет завжди молодий, адже саме ви, студенти, наповнюєте ці стіни завзятістю та оптимізмом. Нехай ваш потяг до знань, цілеспрямованість і наша дружба допоможуть вам знайти правильну дорогу в житті та шляхи для самореалізації. Нехай ваша позитивна енергія буде спрямована на створення кращого майбутнього, про яке ми з вами мріємо!

Не витрачайте марно дорогоцінний час! Звертайтеся до ректорату, у профком, Центр забезпечення якості освіти, Відділ міжнародних зв’язків, Народний дім і вас завжди почують, підтримають вашу ініціативу й допоможуть розвинути ваші прагнення та талант. Настав час зародження найсміливіших планів і починань, і ми впевнені - саме вам належить вирішувати найсерйозніші завдання, втілювати в життя сміливі проекти, розвивати науку, зміцнювати університет та нашу країну.

Студентські роки – лише невеликий, але дуже важливий етап у вашому житті, який ви згадуватимете з теплотою та вдячністю. Бажаю вам на цьому шляху завжди зберігати молодість душі, інтерес до всього нового та віру в себе.

Зі святом, успішного навчання та нових відкриттів!

                                                                              Ректор НЛТУ України                                                               Володимир ЗАГОРСЬКИЙ

 

Матеріали з офіційного вебсайту НЛТУ України (режим доступу): 
https://nltu.edu.ua/index.php/home/novyny/item/1090-vitannia-rektora-nltu-ukrainy-z-nahody-dnia-studenta 

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page