Calendar

« October 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Жінки, що змінили світ / Women who changed the world

   Все найпрекрасніше, що є в світі, пов’язано з жінкою, адже без жінки уявити наш світ неможливо. І цей світ, у якому є жінка, прекрасний. Жінка поєднала в собі все найкраще: і теплоту душі, і ніжність, і красу, і гармонію витонченості, жіночності. І саме жінка – це той особливий феномен, що не має аналогів. Своєю багатогранною діяльністю жінки вплинули на розвиток і становлення цивілізації. Внесли вагомий вклад в різні  сфери життя людства, а також протягом усієї багатовікової історії щиро вболівали за свої країни та їх соціально-економічний розвиток. Протягом багатьох століть жінки у всьому світі керували державами, боролися за права своїх народів, робили наукові відкриття, надихали на подвиги і самі ставали першовідкривачами.  

Україна дала немало славних українок, якими ми вправі гордитись перед цілим світом. Українки — це сильні та талановиті, наполегливі та працьовиті, розумні та дуже впливові жінки, які багато сторіч змінювали історію не лише власної держави, а й усього світу. Вони ставали королевами, впливали на світову політику, з'являлись на полотнах всесвітньо відомих художників, або ж створювали їх власноруч, виступали на світових сценах, писали книжки та робили наукові відкриття. Роль української жінки в житті нації та творенні держави переоцінити неможливо. Історія України знає багато славетних жінок, які доклали титанічних зусиль, щоб утвердилась наша нація на своїй землі, щоб про нашу державу дізнались у всьому світі. Сьогодні українки теж не стоять осторонь війни з ворогом, захищаючи свою державу на полі бою.

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page