Calendar

« March 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Панчишин В. Ангели Небесної Сотні. Молитви до Небесних Сил за захист українського народу

Panchyshyn V. Angels of the Heavenly Hundred. Prayers to the Heavenly Forces for the protection of the Ukrainian people

Панчишин В. Ангели Небесної Сотні. Молитви до Небесних Сил за захист українського народу. – Львів : Релігійне видавництво «Святих Володимира та Ольги», 2018. – 320 с.

Книга Панчишина Володимира «Ангели Небесної Сотні. Молитви до Небесних Сил за захист українського народу» - відгук на доленосні події 2013-2014 рр. та переломну суспільно-політичну ситуацію в Україні. Це релігійне видання, яке відноситься до науково-популярної літератури.

Книга складається з шести розділів:

  1. Молитви
  2. Звернення предстоятелів та єпископів українських церков
  3. Духовні захисники Майдану
  4. Герої не вмирають
  5. Дань подяки Героям «Небесної Сотні»
  6. Поезія.

Книжкове видання містить велику кількість документального та художньо-ілюстративного матеріалу. Книга оригінально оформлена, знаходиться у коробці, в середині якої є два диски: відео «Реквієм Небесної Сотні», аудіо «Пісні Майдану».

Вищевказане видання допомагає в утвердженні головних загальнолюдських цінностей, історичної, наукової та культурної спадщини, ідей національного державотворення, - всього того, що сприяє вихованню гармонійної, морально досконалої особистості, відкритої до інтелектуального, духовного і творчого розвитку.

Книга Панчишина Володимира «Ангели Небесної Сотні. Молитви до Небесних Сил за захист українського народу» може бути використана в навчально-виховному та освітньому процесах середньої та вищої школах, рекомендована для освітніх програм навчальних дисциплін: «Історія та культура України», «Релігієзнавство», «Суспільствознавство», «Культурологія», «Краєзнавство в Україні», «Політична соціологія», у культурно-просвітницькій роботі в напрямках: «Національно-патріотичне виховання», «Моральне виховання», «Естетичне виховання», «Духовне та культурне виховання».

Директор Науково-технічної бібліотеки Національного лісотехнічного університету України
Наталія Мирович
24.08.2022р.

 

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page