Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ! Стартував Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді

All Ukrainian competition of creative works among young peopleЯКЩО ВИ АКТИВНІ Й АМБІТНІ, МОЛОДІ ТА КРЕАТИВНІ, ЦІКАВИТЕСЯ ПИТАННЯМИ ФУНКЦІОНУВАННЯ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ, ЯКЩО МАЄТЕ ІДЕЇ І ПРОПОЗИЦІЇ ДЛЯ УДОСКОНАЛЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У РІЗНИХ СФЕРАХ, А В МАЙБУТНЬОМУ – ПЛАНУЄТЕ СТАТИ ДЕРЖАВНИМИ СЛУЖБОВЦЯМИ, –
ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ!

❗ Стартував Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді.
 
????Вже вдруге Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу проводять Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді до Дня державної служби.
 
???? Якщо ви активні й амбітні, молоді та креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління, якщо маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах – запрошуємо до участі!
Цьогоріч визначення переможців відбувається в таких номінаціях:
???? Забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків
???? Децентралізація влади
???? Реформування освіти
???? Формування культури ведення діалогу на державній службі: кому і навіщо потрібно?
 
✍️Щоб взяти участь у Конкурсі подавайте свої заявки, оформлені за встановленим зразком, на електронну адресу Організаційного комітету Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .
 
???? Прийом конкурсних робіт триває з 14 травня по 23 червня 2021 року.
 
???? Оголошення переможців відбудеться 18 липня 2021 року в день святкування 10-ї річниці утворення Національного агентства України з питань державної служби.
 
???? Детальну інформацію можна знайти на офіційному вебсайті Всеукраїнського конкурсу творчих робіт серед молоді за посиланням http://bit.ly/competitionNACS2021.
???? Положення про Всеукраїнський конкурс творчих робіт серед молоді /Режим доступу/: https://drive.google.com/file/d/19XIf4jUX2c1ZDVGoDyRRtRuIadQEZBrS/view
 

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page