Calendar

« April 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек. Зі святом, колеги!

30 вересня – особливий день у житті кожного, хто пов’язав своє життя з бібліотекою, хто приходить до бібліотеки працювати, вчитися, відпочивати, спілкуватися...All Ukrainian Day of Libraries

Книга завжди була в особливій пошані на українській землі. Наші мудрі предки заснували велику культурну традицію створення бібліотек – храмів духовності та знань, бо знали, що книга – невичерпне джерело натхнення, розвитку та вдосконалення кожної людини.

Сьогодні інформаційні технології розвиваються стрімко. Проте жоден потужний інформаційний центр не зможе замінити працю кваліфікованого бібліотекаря, а комп’ютер – друковану книгу. Адже без книг неможливо уявити розвиток науки, культури, освіти. А професійний бібліотекар з легкістю допоможе зорієнтуватися у потужному потоці друкованих видань та знайти достовірні джерела інформації. Сучасні бібліотеки – це інформаційні, культурно-освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток та сприяють розбудові України. Справжніми помічниками до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме, бібліотекарі, допомагають користувачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства. Основою успішних перетворень у бібліотечній справі, в першу чергу, є високий професіоналізм і праця бібліотекарів - хранителів культури і мудрості поколінь. Головний скарб суспільства - це хороша бібліотека.

Бібліотекарі неодноразово довели суспільству здатність бути на передовій інформаційного фронту, якісно виконувати свої фахові обов’язки, застосовувати реформаторський пошук, формувати повагу і любов до  духовної спадщини країни. У цей непростий час бібліотечні фахівці згуртувалися разом з усією країною й виконують свою місію на власному фронті, роблячи внесок у майбутню Перемогу.

НАША СИЛА - В ЄДНОСТІ
ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ!

Бажаємо Вам, шановні бібліотекарі, мирного неба, міцного здоров'я, щастя, сімейного благополуччя, родинного затишку, а також вдосконалення професійних якостей, творчої наснаги і творчих знахідок та впевненості у власних силах. Бажаємо Вам ініціатив, цікавих перспективних проектів при виконанні свого професійного обов'язку. Нехай ваша праця - праця хранителів людської мудрості - завжди користується заслуженою повагою в суспільстві і знаходить гідний відгук у людських серцях! 

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page