Calendar

« September 2024 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

catalog

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ

Корисні посилання

cover

 

Звернення ректора Національного лісотехнічного університету України з нагоди Дня знань і початку нового навчального року

den znan

Шановні студенти, викладачі, співробітники!

Сердечно вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року!

Відкриття нового навчального року традиційно є символом нових починань, нових знань і нових можливостей. Як завжди, це особливий момент, коли ми можемо знову відчути атмосферу університетського життя, наповнену енергією і сподіваннями. Цей навчальний рік обіцяє бути насиченим та плідним. У нас попереду нові проєкти, дослідження, виклики і можливості для особистого та професійного розвитку.

Наш університет вже багато років є центром високих досягнень у сфері лісового господарства, деревообробної галузі, інженерної механіки, інформаційних та комп’ютерних технологій, економіки та суміжних галузей. Цьогоріч минає 150 років із часу заснування у Львові Національного лісотехнічного університету України (1874). Відповідно до постанови Верховної Ради України від 21 грудня 2023 року № 3536-ІХ “Про відзначення пам’ятних дат і ювілеїв у 2024-2025 роках” цей ювілей університету внесено до переліку відомих подій та ювілеїв в Україні, які відзначатимуться на державному рівні.

Ми пишаємося своїми випускниками – видатними вченими, політичними та громадськими діячами, які зробили вагомий внесок у розвиток нашої Держави. Зичу і сьогоднішнім студентам, щоб і ви гордилися тим, що поповнили лісотехнічну родину і здобули право берегти, розвивати і примножувати академічні традиції університету, які формувало багато поколінь його студентів, викладачів і вчених. Будьте патріотами України, готовими стати на захист суверенітету і територіальної цілісності, гідними послідовниками тих, хто уславив своїми досягненнями Національний лісотехнічний університет України та нашу Державу!

На сьогодні в університеті навчається майже 7000 студентів, ми пропонуємо підготовку фахівців за 34-ма освітньо-професійними програмами бакалавра з 29-ти спеціальностей, за 20-ма освітньо-професійними програмами магістра з 15-ти спеціальностей, за 9-ма освітньо-науковими програмами доктора філософії, а також фахового молодшого спеціаліста у коледжах НЛТУ України. За своєю структурою, переліком рівнів підготовки фахівців, а також екологічною спрямованістю університет відповідає сучасним моделям європейських університетів.

Висловлюю вдячність науково-педагогічним працівникам, науковцям та співробітникам університету за відданість професії, за те, що, незважаючи на дію режиму воєнного стану, ви віддаєте всі свої сили, знання і любов студентам, самовіддано служите справі навчання й виховання молоді.

Вірю, що спільні зусилля допоможуть нам досягти нових висот і принести користь нашій спільноті та суспільству. Бажаю усім наснаги зробити цей навчальний рік успішним і продуктивним!

Перемоги і миру українському народові! Слава Україні! Героям слава!

 З найкращими вітаннями -
ректор НЛТУ України Володимир ЗАГОРСЬКИЙ

Матеріали офіційної сторінки НЛТУ

Контакти

Науково-технічна бібліотека НЛТУ

вул. Ген. Чупринки, 101, м.Львів, 79057

тел.: (032) 258-42-50

e-mail: library@nltu.edu.ua

Пропозиції та побажання просимо повідомляти нам на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Top of Page